Eners Oy ja Fiksuvesi
vahvistavat
yhteistyötään.

Isännöitsijän ja kiinteistöomistajan suurin ongelma kiinteistön ylläpidossa on vajavainen ja ajantasainen tieto kiinteistöön liittyvissä asioissa. Fiksuveden ja Enersin yhteistyöllä vedenkulutuksesta on helposti saatavilla luotettavaa tietoa helppokäyttöisestä järjestelmästä.

"Fiksuveden kanssa tehtävän yhteistyön hedelmänä voimme tarjota asiakkaillemme tarkempaa dataa veden kulutuksesta sekä automatisoida kulutustiedon saantia ylläpitojärjestelmään. Rajapinnan avulla voimme näyttää välittömästi esimerkiksi vuotavan wc-pytyn vaihdon vaikutukset kulutukseen,” toteaa Eners Oy:n toimitusjohtaja Timo Konttinen

”Enersin avulla saamme vedenkulutustiedot luotettavasti asiakkaalle tuttuun järjestelmään. Olen iloinen, kun pystymme digitalisaation ja yhteistyön avulla auttamaan yhteisiä asiakkaita,” kertoo Fiksuveden liiketoimintajohtaja Mikko Sykkö

Eners Oy tuottaa pilvipalveluna kiinteistöjen ylläpitoon tarkoitettua ohjelmistoa. Ohjemiston käyttäjinä on mm. vuokratalojen sekä kuntien kiinteistöjen ylläpidosta vastaava organisaatio.

Eners Oy:n tuottaman ohjelmiston vahvuuksina helppokäyttöisyys sekä käytännönläheisyys.

Fiksuvesi on Suomen johtava ja voimakkaasti kansainvälistyvä fiksumman veden käytön yritys. Enveran Fiksuvesi-etäseurantapalvelu seuraa noin 7800 kiinteistön päävesimittaria minuutin ja desilitran tarkkuudella Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Saksassa ja USA:ssa.

Lisätietoja

Timo Konttinen

Toimitusjohtaja, Eners Oy

044 561 5127
etunimi.sukunimi(a)eners.fi

Mikko Sykkö

Liiketoimintajohtaja, Fiksuvesi

044 262 9867
etunimi.sukunimi(a)fiksuvesi.fi