Helppokäyttöinen
ohjelmisto
ylläpidon tueksi

Pilvipalveluna ajantasaiset tiedot ovat saatavilla myös maastossa, jossa käyttö onnistuu mobiililaitteilla.

Eners Oy:n ylläpitojärjestelmää voidaan hyödyntää esimerkiksi vesiosuuskuntien ylläpidossa. Pumppaamojen ja kaivojen tiedot löytyvät yhden järjestelmän alta tarvittaessa kartalle sijoitettuna.

Julkisen vikailmoituslomakkeen avulla käyttäjät voivat ilmoittaa havaitsemistaan vioista. Kokonaisuuden hallinta helpottuu sekä töiden seuranta ja korjaushistoria löytyvät helposti.

Laitekortti

Jätevesiverkostossa voi olla satoja pumppaamoja ja tarkastuskaivoja. Ylläpitojärjestelmän avulla ajantasaiset laitetiedot ovat mukana huoltokäynnillä ja pumppaamo voidaan sijoittaa kartalle, jolloin urakoitsija löytää oikean paikan nopeasti.

Pumppaamon huolloista ja korjauksista kertyvä historiatieto löytyy helposti laitekortin alta ja töiden kustannukset saadaan suoraan kohdistettua laitteelle. Ylläpitojärjestelmän avulla yksittäisen pumppaamon tai koko verkoston tapahtumien seuranta on helppoa ja nopeaa.

Viat ja korjaukset

Julkisen vikailmoituslomakkeen avulla asiakkaat voivat ilmoittaa havaitsemistaan vioista suoraan ylläpitojärjestelmään. Järjestelmä lähettää ilmoitukset suoraan oikeille tahoille jatkotoimenpiteitä varten. Ylläpitojärjestelmään voidaan lisätä tarvittavat urakoitsijat, jolloin tilattavat työt osoitetaan suoraan ko. urakoitsijalle.

Tilattujen töiden etenemistä voidaan seurata helposti ja työt selvityksineen linkittyvät suoraan oikealle laitekortille. Ylläpitojärjestelmän avulla turha soittelu ja sähköpostien lähettely poistuu kun asiat kirjataan yhteen paikkaan kaikkien osapuolien nähtäväksi.

Ota yhteyttä

Laita viestisi alla olevalla lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun.

Lisätietoja

Timo Konttinen

Toimitusjohtaja

044 561 5127
etunimi.sukunimi(a)eners.fi

Heikki Reinikainen

Myyntipäällikkö

040 128 6886
etunimi.sukunimi(a)eners.fi